UNIK SVENSK SKALDJURSKVÄLL PÅ PESCADORES DEN 1 NOVEMBER

Skaldjuren – ca 1300 kr per person

Vi är stolta över att återigen (efter förra årets succé) få chansen att komponera och erbjuda våra gäster en unik skaldjurstallrik med svensk hummer, stor fin burfångad havskräfta, stor fin signalkräfta (jumbo) från Vättern samt dekorerat med lite färska räkor och tillbehör.

Pris per person är lite beroende på dagspris, men kommer att landa på ca 1300 kr per person (exakt pris fastställs några dagar innan och meddelas här på hemsidan).

Detta unika tillfälle erbjuds endast mot förbeställning och vi vill ha bokning senast den 28 oktober för att i god tid kunna säkerhetsställa den exklusiva råvaran. Vi hoppas att alla verkliga skaldjursälskare nu vill ta chansen!

Förrättserbjudande (valfritt) – löjromstoast – 229 kr

Vi erbjuder också denna kväll, för dom som vill ha något litet extra, även en löjromstoast med rikligt med äkta svensk löjrom från Vänern.

Dryckespaket (valfritt) – 359 kr

Fördrink: 1 glas champagne (Brimoncourt Brut)

Vin till förrätten: 1 glas Castro Valdes (Albarinho, Spanien)

Vin till Skaldjursplatån: 1 glas Chablis (Grossot, Frankrike)

 

OBS! välkommen att boka på tel 036-122001 eller info@pescadores.se

 

Förtydligande: Det är viktigt att påpeka, att denna skaldjursplatå inte skall jämföras med vår ordinarie skaldjurstallrik, som såklart också tillfredsställer skaldjursälskare. Den kombination vi nu erbjuder, törs jag nästan lova, är unik.

Exempelvis kan nämnas att såväl insjökräfta som havskräfta på tallriken är burfångade och av ”jumbostorlek”. För att göra detta fulländat kompletterar vi tallriken med en halv svensk hummer på ca 500 gram. Tallriken dekoreras med färska räkor, bröd och olika skaldjurssåser. Som alla då förstår så blir priset högre än för en ordinarie skaldjurstallrik, men vi vill ändå erbjuda denna möjlighet som en upplevelse utöver det vanliga för dom verkliga skaldjursälskarna i Jönköping med omnejd. Tallriken är verkligen en fröjd för för öga och gom.