Kock sökes till Pescadores

PESCADORES VÄXER VIDARE OCH DÄRFÖR BEHÖVER VI FÖRSTÄRKA VÅRT KÖK MED YTTERLIGARE 1-2 KOCKAR.

UTÖVER BRA VILLKOR ERBJUDER VI OCKSÅ EN EN UNIK MÖJLIGHET I JÖNKÖPING TILL PERSONLIG KOMPETENSUTVECKLING INOM NISCHEN FISK OCH SKALDJUR. SOM KOCK I VÅRT KÖK FÅR MAN CHANSEN ATT ARBETA MED FÄRSKA RÅVAROR FRÅN HAV OCH SJÖ OCH VARA MED OM ATT UTVECKLA EN HÅLLBAR, TIDSENLIG OCH UPPSKATTAD PRODUKT.

KOCKUTBILDNING ÄR ÖNSKVÄRD MEN ÄVEN RÄTT ERFARENHET INOM RESTAURANGKÖK KAN KOMPENSERA FORMELL UTBILDNING. VI ERBJUDER ETT MODERNT OCH RYMLIGT KÖK OCH ETT HÄRLIGT TEAM AV ARBETSKAMRATER.

Anställningsform och tjänstgöringsgrad: tillsvidareanställning heltid

Tillträdesdatum: 1 januari eventuellt tidigare enligt överenskommelse

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA HANS HAGLUND (VD) PÅ TEL 0708-150301 ELLER ANDREAS JOHANSSON (KÖKSCHEF) PÅ TEL 073-340 43 32. MAILADRESS: hasse.haglund@telia.com

/Restaurang Pescadores är en fisk-och skaldjursrestaurang som ligger på Tändsticksområdet i Jönköping. Området är på väg att utvecklas till en av stans mest attraktiva platser med restauranger, pubar, bryggerier och butiker.

Den familjeägda restaurangen står för hög kvalitet på råvaror, familjär och god service i trivsam och genuin miljö. Restaurangen har funnits i snart åtta år, och tillhör nu en av Jönköpings populäraste./