Pescadores söker kock/kockar

NU VILL VI TA NÄSTA STEG I VÅR UTVECKLING OCH DÄRFÖR SÖKER VI NU EN PERSON SOM KAN HJÄLPA OSS MED DET FORTSATTA UTVECKLINGSARBETET I KÖKET INKLUSIVE UTVECKLING AV YTTERLIGARE KONCEPT OCH VERKSAMHET.

VI ERBJUDER EN UNIK MÖJLIGHET I JÖNKÖPING TILL PERSONLIG KOMPETENSUTVECKLING INOM NISCHEN FISK OCH SKALDJUR. SOM KOCK I VÅRT KÖK FÅR MAN CHANSEN ATT ARBETA MED FÄRSKA RÅVAROR FRÅN HAV OCH SJÖ OCH VARA MED OM ATT UTVECKLA EN HÅLLBAR, TIDSENLIG OCH UPPSKATTAD PRODUKT TILLSAMMANS MED DUKTIGA MEDARBETARE.

KOCKUTBILDNING ÄR ÖNSKVÄRT MEN ÄVEN RÄTT ERFARENHET INOM RESTAURANGKÖK OCH PERSONLIGA EGENSKAPER KAN KOMPENSERA FORMELL UTBILDNING. VI ERBJUDER ETT MODERNT OCH RYMLIGT KÖK OCH ETT HÄRLIGT TEAM AV ARBETSKAMRATER. BRA VILLKOR OCH FÖRMÅNER UTLOVAS FÖR RÄTT PERSON.

Restaurang Pescadores är en fisk-och skaldjursrestaurang som ligger på Tändsticksområdet i Jönköping. Området är på väg att utvecklas till en av stans mest attraktiva platser med restauranger, pubar, bryggerier och butiker.

Den familjeägda restaurangen står för hög kvalitet på råvaror, familjär och god service i trivsam och genuin miljö. Restaurangen har funnits i snart åtta år, och tillhör nu en av Jönköpings populäraste.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA HANS HAGLUND (VD) PÅ TEL 0708-150301 ELLER VIKTOR HAGLUND (RESTAURANGCHEF) PÅ TEL 073-508 37 96. MAILADRESS: hasse.haglund@telia.com