2011 startade Hans och Viktor Haglund fisk- och skaldjursrestaurangen Pescadores på Tändsticksområdet i Jönköping. Fiske har alltid varit en röd tråd i familjen Haglunds liv och traditionen sträcker sig tillbaka till Hans morfar som bedrev fiske i Västerviks skärgård. Hans har själv arbetat med fiskefrågor i hela sitt vuxna liv och sonen Viktor har som utbildad kock fört arvet vidare.

Med ett stort engagemang och mycket god kunskap om sina råvaror driver de numera Pescadores ihop med döttrarna Michaela och Magdalena, och tillsammans med Hans fru Janet har de visat gästerna hur man kombinerar utsökt god mat med genuin, hög service och omtanke. Stort engagemang, mycket god kunskap om råvarorna och en familjär atmosfär har hela tiden varit kärnan i verksamheten. 

Restaurang

Pescadores är den enda renodlade fisk- och skaldjurs-restaurangen i Jönköping. Vi serverar den fisk- och skaldjursälskade gästen råvaror med hög kvalitet i en välkomnande atmosfär. I den nya restaurangen på Tändsticksområdet har vi plats för runt 80-90 gäster inne samt ca 50 gäster utomhus.